torstai 22. huhtikuuta 2010
Melkein valmis "nurkka" meidän leikki/vieras/tietokonehuoneesta. Käppyräoksat on lasten toimesta harventuneet, niitä pitää kukkakaupassa seuraavaksi vieraillessa napata mukaan lisää. Lasten piirustukset odottaa kehyksiä, en ole vielä päättänyt minkälaiset niihin tulee, parempi siis antaa olla vielä tovi ilman =)

2 kommenttia:

Pakkasakka kirjoitti...

Tulin piipahtamaan kivassa ja kauniissa blogissasi. Kiitos, että kävin omilla sivuillani, sitä kautta osasin myös tänne.
Ihania kuvia sinulla sivuillasi - ihastuin tämän kuvan verhoisin, onko kangas Svaneforsin ja teksti beigeä vai jotain tummenpaa väriä? Olen etsinyt vastaavaan tekstikangasta, mutta en ole löytänyt mistään. Linkitän blogisi sivuilleni, niin varmasti saat sitä kautta lisää lukijoita. Alku on aina vähän hankalaa ennenkuin ihmiset löytävät itselleen "mukavia ja sopivia" blogeja, joissa on kiva käydä. Palaillaan siis... :)

Onnenkyynel kirjoitti...

Heiii. Suurkiitos, olipa kiva ylläri, kun kurkistin sivulleni ja oli ensimmäinen lukija=O Verhokankaan ostin cobellosta. Teksti on beigeä. Kiitos sinulle alku "potkaisusta", ehkä tämä tästä vilkastuu vielä=) Moneen kivaan blogiin törmäsin jo, kun googletin mm. sanoilla maalaisromanttinen , vaaleita unelmia jne..Ja sitten sieltä lukijoista bongasin muita lisää. Mukavaahan tämä on ja jatkossa kyllä "harrastan" tätä varmasti. Mukavaa loppuviikkoa .